Til tandlæge i Ungarn ?

At benytte ferien for at tage en tandrejse til Ungarn er ikke noget nyt. Igennem mange år er turister flokkedes til det populære ferieland. Mange af de mange besøgende bruger samtidig ferie til at få foretaget tandbehandlinger hos en af de mange velkvalificerede og billige tandklinikker i Ungarn.

Priserne på tandbehandling i Ungarn er betydeligt lavere end i Danmark. Afhængig af hvilken behandling du skal have lavet er der gode penge at spare hos tandlægen.

På tandlægerejse til Ungarn ?

Se en liste med de mest populære tandlægerejse destinationer i Ungarn

Tandlæger i Budapest

Tandlægeklinikker i Budapest At benytte ferien for at tage en tandrejse til Budapest er ikke noget nyt. Igennem mange år...

Tandbehandling i udlandet

Inden du bestemmer dig for eventuel tandbehandling i udlandet frem for i Danmark skal du helst have klarhed over hvad du skal have lavet så du kan foretage en prissammenligning inden du tager af sted. Det er ikke altid fordelagtigt at få foretaget behandlinger i udlandet når du regner udgifter til rejse og ophold med.

Kan du få tilskud til tandbehandling ?

Ja du kan, hvis du holder dig til EU lande få de samme tilskud til tandbehandling som du vil få hos en dansk tandlæge.

Når du får foretaget behandling hos tandlæge i et andet land skal du betale hele regningen og det skal klart fremgå at regningen er betalt, dette gøres lettest og sikrest ved at betale med et kreditkort og naturligvis gemme kvitteringen fra betalingen.

Når du kommer hjem kan du sende regningen til borgerservice der så vil regne ud hvor meget tilskud du er berettiget til.

Mere om destinationen

Herunder kan du læse mere om destinationen der kan være en kilde til inspiration eller det kan være hjælp på rejsen

Tandlæger i Ungarn

Til tandlæge i Ungarn ? At benytte ferien for at tage en tandrejse til Ungarn er ikke noget nyt. Igennem...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here