Tandlægeklinikker i Sevilla

At benytte ferien for at tage en tandrejse til Sevillaer ikke noget nyt. Igennem mange år har turister, specielt mange englændere og irere, fået øjnene op for muligheden for at spare på tandlægeregningen hos en tandlæge i Spanien. At det så samtidig kan blive en god ferie er jo ikke så dårligt endda.

Priserne på tandbehandling i Sevilla og Spanien er betydeligt lavere end i Danmark og der kan være mange penge at spare, specielt på større behandlinger.

Liste over populære tandlæge klinikker i Sevilla

Arenal Dental, Sevilla

Arenal Dental Reyes Catolicos 18 Sevilla

Bamidental, Sevilla

Bamidental Castillo Alcala de Guadaira 25 Sevilla

Clinica La Calesera, Sevilla

Clinica Dental La Calesera La Calesera 23 Sevilla

Clinica Triana, Sevilla

Clinica Triana Calle Alfarería 70 Sevilla

Tandbehandling i udlandet

Inden du bestemmer dig for eventuel tandbehandling i udlandet frem for i Danmark skal du helst have klarhed over hvad du skal have lavet så du kan foretage en prissammenligning inden du tager af sted. Det er ikke altid fordelagtigt at få foretaget behandlinger i udlandet når du regner udgifter til rejse og ophold med.

Kan du få tilskud til tandbehandling ?

Ja du kan, hvis du holder dig til EU lande få de samme tilskud til tandbehandling som du vil få hos en dansk tandlæge.

Når du får foretaget behandling hos tandlæge i et andet land skal du betale hele regningen og det skal klart fremgå at regningen er betalt, dette gøres lettest og sikrest ved at betale med et kreditkort og naturligvis gemme kvitteringen fra betalingen.

Når du kommer hjem kan du sende regningen til borgerservice der så vil regne ud hvor meget tilskud du er berettiget til.

Mere om destinationen

Herunder kan du læse mere om destinationen der kan være en kilde til inspiration eller det kan være hjælp på rejsen

Tandlæger i Sevilla

Tandlægeklinikker i Sevilla At benytte ferien for at tage en tandrejse til Sevillaer ikke noget nyt. Igennem mange år har...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here