Tandlægeklinikker i Gorzow Wielkopolski

At benytte ferien for at tage en tandrejse til Gorzow Wielkopolski er ikke noget nyt. Igennem mange år er turister, hovedsageligt danske, svenske og tyskere, flokkedes til Gorzow Wielkopolski og mange af disse benytter lejligheden til tandlægebesøg på en af de mange billige tandklinikker der ligger i Gorzow Wielkopolski.

Priserne på tandbehandling i Polen og Gorzow Wielkopolski er betydeligt lavere end i Danmark og der kan være mange penge at spare, specielt på større behandlinger.

Liste over populære tandlæge klinikker i Gorzow Wielkopolski

Gorzow Wielkopolski

Gorzow med cirka 100.000 indbyggere er beliggende i det Vestlige Polen i det område der også kaldes Polens grønne lunge. Området omkring Gorzow samt byen er kendt for sinde mange grønne arealer og store skove,...

Tandbehandling i udlandet

Inden du bestemmer dig for eventuel tandbehandling i udlandet frem for i Danmark skal du helst have klarhed over hvad du skal have lavet så du kan foretage en prissammenligning inden du tager af sted. Det er ikke altid fordelagtigt at få foretaget behandlinger i udlandet når du regner udgifter til rejse og ophold med.

Kan du få tilskud til tandbehandling ?

Ja du kan, hvis du holder dig til EU lande få de samme tilskud til tandbehandling som du vil få hos en dansk tandlæge.

Når du får foretaget behandling hos tandlæge i et andet land skal du betale hele regningen og det skal klart fremgå at regningen er betalt, dette gøres lettest og sikrest ved at betale med et kreditkort og naturligvis gemme kvitteringen fra betalingen.

Når du kommer hjem kan du sende regningen til borgerservice der så vil regne ud hvor meget tilskud du er berettiget til.

Mere om destinationen

Herunder kan du læse mere om destinationen der kan være en kilde til inspiration eller det kan være hjælp på rejsen

Tandlæger i Gorzow Wielkopolski

Tandlægeklinikker i Gorzow Wielkopolski At benytte ferien for at tage en tandrejse til Gorzow Wielkopolski er ikke noget nyt. Igennem...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here