Kusadasi er endnu en tyrkisk fiskerby, der har udviklet sig til et populært rejsemål. Byen byder på en god blanding af dejlige strande og et godt udvalg af butikker og restauranter.

Byen har en række gode restauranter, der tilbyder spændende, tyrkiske retter. Det er ikke uden grund, at det tyrkiske køkken regnes for det 3. bedste i verden, og restauranterne i Kusadasi lever op til ryet.

Nattelivet kan ikke måle sig med det i f.eks. Side eller Alanya, men der findes en mindre bargade, hvor man finder forskellige diskoteker og barer.

Hele Kusadasi syder af en international stemning, ikke mindst på grund af de mange krydstogtskibe, der lægger til for at besøge det nærliggende udflugtsmål Efesos. Så er man til internationale mærkevarer og smarte caféer, er Kusadasi et oplagt rejsemål.

Kusadasi betyder ”fugleøen”, og byen har fået sit navn på grund af den nærliggende, lille ø med de mange fugle. Øen udgør et hyggeligt udflugtsmål med resterne af en gammel borg, der er oplyst om aftenen.

Til trods for udviklingen er det faktisk lykkedes byen at bevare en stor del af den originale, tyrkiske charme. Det er ikke noget særsyn at se byens ældre mænd nyde en kop te på et af byens lokale tehuse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here