Goslar har en rig historie. Kejser Heinrich I grundlagde byen i det 10. århundrede efter opdagelsen af sølvforekomster i Rammelsberg. Byens velstand der stammer fra sølv minedriften gav Goslar status af kejserlig by.

Kejserslottet i Goslar (Kaiserpfalz) blev bygget i det 11. århundrede og blev de tyske kejseres foretrukne sommerresidens, især Heinrich III holdt meget af Goslar og han besøgte sit favoritslot tyve gange. Heinrich III er begravet i Goslar.

Beliggende ved foden af de smukke Harz bjerge indbyder Goslar til en lang række forskellige udendørs aktiviteter, så der er masser af spændende oplevelser der venter forude. Du kan tage del i næsten alle former for udendørs aktiviteter fra svømning over mountainbike til bjergklatring, det er næsten kun fantasien der sætter grænserne

Bliver du træt af de mange aktiviteter er de tid til indkøb, og her lader Goslar ikke noget tilbage at ønske. Centrum af Goslar tjener nemlig som hele Harzen regionens foretrukne indkøbssted. Her finder du alt i stormagasiner, supermarkeder, elegante mærkevare butikker samt restauranter og cafeer i enhver tænkelig prisklasse. En gang om ugen er der traditionelt marked, hvor de lokale beboere sælger deres forskellige produkter.

Som turist i Goslar behøver du ikke frygte at komme til at stå uden tag over hovedet. Turistsektoren er en af hele Harzen og Goslars største indtægtskilder. Der er masser af hoteller og zimmer frei i eller i nærheden af byens centrum.

Goslar er på det seneste endvidere ved at udvikle sig til et meget populært konference sted. De to kendte hoteller Den Achtermann Hotel og Kaiserpfalz hotel er meget populære konference centre.

Goslar, Harzen. Oplev den smukke by med de mange spændende seværdigheder

Turistinformation Goslar

GOSLAR marketing
Markt 7
38640 Goslar
Telefon: 05321-78060
Telefax: 05321-780644
E-mail: marketing@goslar.de

Goslar turistinformation officiel website har en fremragende website på www.goslar.de

Goslar by officiel website webside finder du her

 

Link til seværdigheder i Goslar

Den brede port, gammel byport
Det store hellige kors
Den historiske bygning „Kemenate Röver“
Den jødiske kirkegård
Kaiserpfalz , det kejserlige slot i Goslar
Markedspladsen med fontænen
Minearbejder hus
Siemens Familiens gamle hjem “Siemenshaus”
Lille hellige kors
De gamle fortifikationer
Goslar rådhuset
Rammelsberg mine museum
Zwinger
Claus kapellet
Marktkirche Goslar

Link til museer i Goslar

Goslar museum
Militærhistorisk samling
Mönchehaus – museum for moderne kunst Goslar
Musikinstrument og dukkemuseum
Rammelsberg mine museum
Tin figur museum

Et godt tip til campingferie i Goslar, Harzen

Camping og hytteferie er en ferieform der bliver mere og mere populær. Efterhånden er standarden på campingplads og feriehytter blevet meget høj i hele Europa og den frie ferieform tiltrækker mange.

Internettet er blevet en stor hjælp for de der planlægger campingferie og hytteferie blandt andet i Goslar.

Tidligere var det ikke alle campingpladser i og omkring Goslar der havde det bedste ry ligesom feriehytter i Goslar kunne være af meget svingende standard. Det er naturligvis stadig sådan at ikke alle campingpladser i Goslar og området er top standard, men du kan benytte dig af flere værktøjer for at sikre at campingpladsen eller feriehytten i Goslar lever op til den standard som du ønsker dig i forbindelse med din næste campingferie.

Udbydere af campingpladser og ferieboliger i Goslar

Novasol er nok et af Danmarks bedst kendte firmaer der tilbyder campingpladser og feriehuse i hele Europa. Novasol har opbygget en meget stor kundeskare der benytter sig af de mange gode tilbud på campingpladser og feriehytter som du kan finde i Novasols omfattende katalog. Novasol er også helt klart et af de bedre steder at starte en søgning efter campingplads og feriehus i Goslar eller området heromkring.

Efter mere end 40 år sætter Novasol fortsat kunden i centrum, og fastholder de samme 3 begreber, som altid har kendetegnet NOVASOL: kvalitet – service – troværdighed. I NOVASOL tilstræber de at adskille sig fra andre ved at yde en topkvalitet, en bedre og mere personlig service og en troværdighed som betyder, at du kan regne med, hvad de lover dig. Derfor gør de meget ud af et tillidsfuldt samarbejde med deres mange ejere af sommerhuse, så de derigennem i fællesskab får hævet kvaliteten. Forretningskonceptet er at holde fast i deres kunder – uanset om vi taler om ejere eller lejere af sommerhuse

Dansk Bilferie er, i Danmark, en stor udbyder af campingpladser og feriehytter i Europa. Dansk Bilferie har været på markedet for campingferie og hytteferie i rigtigt mange år og er således et firma med stor erfaring i denne ferieform. Du kan, hvis du er interesseret i campingferie i Goslar eller området her omkring tage et kig på Dansk Bilferie omfattende katalog over camping og hytteferie.

Dansk Bilferie har gjort det let at bestille rejser over nettet. Dansk Bilferie er kendt for at have en meget brugervenlig hjemmeside så du nemt, hurtigt og sikkert kan booke en ferie online. Du præsenteres hurtigt for rejsens pris og via kun 3-4 klik kan du udfylde navn og trykke ”Bestil”. Alle Dansk Bilferies produktet kan bestilles online og Dansk Bilferies har mange års erfaring i Kør-selv rejser som år efter år sikrer kunderne gode ferieoplevelser

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here