Tyrkiet

Der findes rigtig mange gode grunde til, at vælge Tyrkiet, som sin næste feriedestination. Mange af disse ting kan du stadig nyde selvom du har valgt, at tage af sted på en af de billige rejser til Tyrkiet.

Alt efter om man rejser alene, sammen med sin partner, sammen med en god ven eller sammen med hele familien. Er det selvfølgelig meget forskellige hvad man er interesseret i, at opleve. Men der burde være noget for enhver smag.

Antikken

Tyrkiet er et af de områder i verden hvor der længst har levet mennesker. Det betyder, at der altid har boet mange mennesker i området omkring Tyrkiet, det fører selvfølgelig en masse gamle byggerier med sig.

Specielt antikken har efterladt tydelige tegn i Tyrkiet. Troja som de fleste kender fra filmen af samme navn og de gamle fortællinger om den Trojanskehest. Dele af murene fra denne legendariske fæstning, står der stadig den dag i dag.

Når man bevæger sig rundt omkring i landet vil man overalt støde på antikken og mange af de gamle bygninger er absolut et besøg værd.

Hvide strande

Tyrkiet har nogle af de smukkeste og mest fantastiske strande. Hvis man ikke kan komme i tanke om noget mere fantastisk end, at ligge ved en hvid strand og nyde det varme vejr, på ens ferie. Så er Tyrkiet et udmærket sted, at tage hen.

De smukke strande hvis over hele landet, der ligger ud til havet. Men hvis man gerne vil have de bedste strande skal man søge ud imod middelhavskysten og ægæerhavskysten.

Smuk natur

Hvis man er til frodig natur eller smukke høje bjerge, så har Tyrkiet også noget for dig.

Det ene øjeblik kan man befinde sig i en kæmpe skov, med meget frodigt plante liv og med stridende strømme. Det næste kan man befinde sig på toppen af et ødet bjerg. Selvfølgelig er der ikke kun et øjeblik imellem for det kræver selvfølgelig en lille vandretur først.

Men hvis man er til smuk natur og gode vandreture, så kan man sagens besøge Tyrkiet.

Madkultur

De fleste Tyrkere elsker god mad. Derfor bliver der også gjort meget ud af, at maden skal sidde lige i skabet.

Den Tyrkiske madkultur minder ikke meget om den danske, men har fokus på meget krydret mad, uden det dog er specielt stærkt. Hvis man gerne vil have en meget anderledes, men oftest god, mad oplevelse, så er Tyrkiet også en mulighed.

Selvom man gerne vil have en billig rejse til Thailand, bør man stadig gå ud og smage tyrkisk mad. Det er oftest ikke specielt dyrt, specielt ikke hvis man vælger de små madsteder, der laver udmærket mad. Til en meget billig pris.