Berlins fodboldstolthed

“Die Alte Dame” – den gamle dame

Hertha Berliner Sport-Club von 1892, eller i folkemunde Hertha BSC eller Hertha Berlin. Det er hovedstadens foldboldklub og det er en klub der emmer af historie og fanatiske fans.

Hertha BSC har gået grueligt meget igennem i tiderne, hvor de største problemer var i forbindelse med skandaler omkring bestikkelsessager der førte til tvangsnedrykning af klubben samt store økonomiske problemer i slutningen af 1960erne og starten af 1970erne.

Hertha’s hjemmebane er intet mindre en Olympiastadion i Berlin der oprindeligt blev bygget til Olympiaden 1936 i Berlin. Stadion er blevet renoveret og har plads til 74.500 tilskuere.

Danske profiler der har spillet hos Hertha BSC er for eksempel

Hertha BSC website
www.herthabsc.de

Olympiastadion Berlin
Olympischer Platz 3
14053 Berlin

Hvem skal Hertha BSC møde i sæsonen

I sæsonen 2015 ser Bundesligaen og Hertha BSC’s modstandere således ud:

Berlins fodboldstolthed "Die Alte Dame" - den gamle dame Hertha Berliner Sport-Club von 1892, eller i folkemunde Hertha BSC eller Hertha Berlin. Det er hovedstadens foldboldklub og det er en klub der emmer af historie og fanatiske fans. Hertha BSC har gået grueligt meget igennem i tiderne, hvor de største problemer…

Fan stemning under fodboldkampen

Stemningsbarometer

Stemning

Vi har givet karakter for stemningen på tribunerne før under og efter fodboldkampen, du kan være enig eller uenig med os nedenstående, giv din mening til kende.

User Rating: 3.95 ( 2 votes)