Hamburg er den næststørste by i Tyskland, det er også en af de mest velhavende byer i hele Europa.

Indtil slutningen af ​​1800-tallet var Hamburg en selvregerende bystat og selv dens officielle navn, “Freie und Hansestadt Hamburg,” er en afspejling af den uafhængighed, denne by har haft siden det romerske imperium kontrollerede Nordtyskland.

Der er over 120.000 virksomheder, der hører hjemme i Hamborg, som er hjemsted for Airbus og andre produktions- og teknologi-giganter.

Hvorfor skal folk besøge Hamburg? Med et kystklima og masser af kulturelle aktiviteter, du kan nyde, kan du besøge Hamburg på næsten hvilket som helst tidspunkt og få en god ferie.

Udnyt de mange festivaler, Hamborg har at byde på

Hamburg er stolt af sin arv, og er heller ikke bange for at fejre denne stolthed. Et af de bedste eksempler på dette er Hafengeburtstag, der fejres hvert år i maj. Fra den store parade, der har været vært for alt fra de mindste privatejede både til oceanlineren Queen Mary 2, uanset hvad du elsker, der har med havet at gøre, du vil elske chancen for at se på fotografi og komme på rundtur på de mange både. Et andet af højdepunkterne er slæbebådsballetten, der er fortryllende og unik. Hvis du bliver sulten, kan du nyde en stegt rødspætte.

Du skal besøge Miniatur Wunderland

For vesterlændinge er et af ​​de unikke aspekter ved at besøge mange europæiske byer, at der findes skalamodeller af byen, som man har bygget et eller andet sted inden for bygrænserne. Dette giver folk mulighed for at få et glimt af byen i sin helhed, finde et nyt sted at besøge, eller blot finde vej rundt. Hamburg har gjort lidt ekstra ud af deres skalamodel med deres Miniatur Wunderland, som omfatter en funktionel lufthavnsmodel, der er synkroniseret i realtid med den virkelige lufthavnen. Det bedste tidspunkt at besøge denne attraktion er om morgenen, fordi den kan blive meget travl meget hurtigt. Ventetiderne er også typiske, så du måske ønsker at tjekke ventetiderne, før du tager af sted.

Besøg det bedste maritime museum, du nogensinde vil se

Hamburg er fyldt med mange museer og gallerier, men det bedste af dem alle er det Internationale Maritime Museum. At finde ud af, hvad shipping har betydet for Hamburg-regionen, hvordan den nuværende søfart ser ud, og hvad fremtiden for skibsfarten kunne være, er højdepunkterne på dette museum. Uniformer, skibsmodellerne, malerier og forskellige nautiske enheder kan være en helt fin hjælp til at få en regnfuld dag til at gå i Hamburg.

Kom ud og nyd en dejlig dag

Nogle folk vælger at tage en spadseretur i Hamburg på en smuk dag, og det er altid et godt valg. Hvis det er noget andet, du har lyst til, så prøv at tage ud til Alstersøerne, når solen skinner dejligt fra en skyfri himmel. Man kan tage på guidede bådture på søen, og der er mange vandrestier og løbestier. Hvis du har lyst at snuppe en øl, er der flere barer i nærheden og cafeer kan hjælpe med at stille eventuel sult, du måtte have. Adgang til selve parken er gratis, der er et springvand midt i søen, og der er ofte også svaner til stede. Hvis du er på udkig efter en grund til at besøge Hamburg, kan dette være den bedste af dem alle.

THE BIG PICTURE!

video

Et af de mest spændende teatre i byen med efterhånden flere nichescener spredt ud over...
video

Lige ved siden af Rathaus ligger Bucerius Fondens (stifter og medejer af ugeavisen Die Zeit,...

Her er der i skægt indrettede lokaler mulighed for at danse til en bred palette...
video

Heidi Bertha Auguste Kabel 1914 - 2010 Heidi Kabel er et andet af de navne du helt...
video

En af de mest berømte tyske scener, og samtidig det største klassiske teater i vort...
video

Hvad D’Angleterre er for København er Vier Jahreszeiten for Hamburg. Her er historik og hotelglamour...

Nederst på siden bruger vi Disqus således du kan komme med gode rejsetips og kommentarer. Fat tastaturet hvis du har noget du gerne vil af med eller du gerne vil dele med andre – ordet er dit!

Hamburg er den næststørste by i Tyskland, det er også en af de mest velhavende byer i hele Europa. Indtil slutningen af ​​1800-tallet var Hamburg en selvregerende bystat og selv dens officielle navn, “Freie und…

Hamburg

Touristmeter

Touristmeter

User Rating: 3.65 ( 3 votes)
Hamburg er den næststørste by i Tyskland, det er også en af de mest velhavende byer i hele Europa. Indtil slutningen af ​​1800-tallet var Hamburg en selvregerende bystat og selv dens officielle navn, “Freie und…

Hamburg

Touristmeter

Touristmeter

User Rating: 3.65 ( 3 votes)