Flensburg er den nordligste by på det tyske fastland. Desværre for byen, er den kendt, især for to primært negative ting:

I Tyskland for at være hjemsted for det centrale register over trafikovertrædere. I det meste af verden er Flensburg kendt for at være det sidste regeringssæde for det Tredje Rige, fra 1. maj til 23 maj 1945, før den nazistiske side overgav sig til de allierede magter.

Byen er grundlagt i slutningen af ​​det 12. århundrede, og du kan faktisk se de oprindelige 13. århundrede købstadsrettigheder udstillet, når du besøger denne by.

Teaterdistriktet er fremragende

Med fem aktive teatergrupper og et symfoniorkester der holder regelmæssige forestillinger, er der masser af muligheder for at nyde Flensborgs natteliv på en måde, som du vil elske. Fra teatret, der drives af det danske mindretal i byen til Stadtt-teatret der afholder regelmæssige forestillinger, skal du bare booke dit foretrukne show samtidig med, at du planlægger din ferie, da der ofte er begrænsede pladser. Nyd en utrolig middag før showet, få en godnatdrink bagefter, og du vil have en fantastisk aften, mens du lader verden passere dig forbi.

Flensborgs Gamle By er en af verdens bedste

En stor del af Europa, og især af Tyskland, blev ødelagt under kampene i anden verdenskrig. På grund af dette, ser meget af de gamle byområder måske autentiske ud, men det er blevet genopbygget på fundamentet af de oprindelige bygninger. Flensborg var stort set uberørt af selve krigen, hvilket betyder, at du får en sjælden mulighed for at tage på rundtur i et autentisk tysk samfund, der daterer sig tilbage til det 12. århundrede. Der er mange højdepunkter på en spadseretur gennem Flensborgs Gamle By, men det bedste er Johanniskirche, den ældste kirke i Flensborg, der daterer sig tilbage til det 12. århundrede.

Tag en dag til at besøge Glücksburg

Turen til Glücksburg, der ligger ved Østersøen, er bare en hurtig cykeltur uden for Flensborg. Når du er der, vil du have chancen for at gå rundt på selve slottet for at se møblerne og haverne. I et af værelserne er der en kæmpe globus! Området har stærk dansk tilslutning, og strandene byder på en fantastisk udsigt på næsten ethvert tidspunkt af året. Med masser af tjenester til rådighed i byen, vil du nyde din tid i Glücksburg umådeligt.

Er du klar til at besøge Flensborg?

Flensborg er en utrolig by, der har masser af museer, gallerier og andre attraktioner, der vil gøre enhver ferie meget afslappende og berigende. Regelmæssige festivaler løber fra maj til december, herunder en kort filmfestival, der udforsker hvad moderne filmskabere gør for at fremme deres kunst.

THE BIG PICTURE!

Her er lette retter, frokoster og middagsretter fra et køkken der gerne vil have det...
video

Café Extrablatt er en af Flensburgs populære caféer der tilbyder god atmosfære og rigtig gode...
video

Centralt beliggende oppe over niveau for handelsstrøget, med 3000 kvadratmeter fordelt over to bygninger, er...

Fördebogen 1 Harrislee +49 461 8401468 Tandlægens website

En institution gennem mere end 45 år på Strøget Grosse Strasse, der har et stort...
video

Det lille skæve serveringsteater med de 60 siddepladser byder på alt fra improvisationsteater til jazzjamsessions....

Nederst på siden bruger vi Disqus således du kan komme med gode rejsetips og kommentarer. Fat tastaturet hvis du har noget du gerne vil af med eller du gerne vil dele med andre – ordet er dit!

Flensburg er den nordligste by på det tyske fastland. Desværre for byen, er den kendt, især for to primært negative ting: I Tyskland for at være hjemsted for det centrale register over trafikovertrædere. I det meste af verden…

Flensburg

Touristmeter

Touristmeter

User Rating: 5 ( 1 votes)
Flensburg er den nordligste by på det tyske fastland. Desværre for byen, er den kendt, især for to primært negative ting: I Tyskland for at være hjemsted for det centrale register over trafikovertrædere. I det meste af verden…

Flensburg

Touristmeter

Touristmeter

User Rating: 5 ( 1 votes)